Maatwerk offerte aanvragen

Stap 1

Wilt u een offerte aanvragen? Ook dan vul je eerst offerte in. Nadat je een offerte voor zonnepanelen bij ons hebt aangevraagd, maken wij een legplan met materialen en sturen wij je binnen 5 werkdagen een offerte voor de aanschaf van je zonnepanelen systeem.

Stap 2

Zodra u akkoord gaat met de offerte via de mail, dan neemt de adviseur contact met u op voor een afspraak voor een schouw op locatie. Dit doen wij om te kijken als alles volgens plan kan worden geïnstalleerd. Als alles klopt kunnen wij gelijk een datum in plannen voor het installeren van u zonnepanelen systeem.

Stap 3

De dag is aangebroken van de installatie, het installatie team zo op locatie verschijnen met u spullen voor het zonnepanelen systeem. Het team heeft een werkvoorbereiding en legplan van ons meegekregen en zijn op de hoogte van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Het installeren duurt meestal 1 werkdag. Nadat de werkzaamheden zijn afgerond zal een van monteurs een korte uitleg geven over het systeem en app voor u telefoon, tablet of computer.