Ontstaan van Zonkracht Nederland​

Mijn naam is Timo Schoormans, de oprichter van Zonkracht Nederland. Met Zonkracht Nederland draag ik graag bij aan een duurzaam energiesysteem. Graag vertel ik onderstaand meer over hoe mijn interesse voor de zonnepanelenwereld is ontstaan.

Mijn interesse voor zonnepanelen is een aantal jaar geleden ontstaan. Ik werkte bij een groothandel in de elektrabranche waar installateurs inkopen deden. Tijdens mijn loopbaan bij deze groothandel ben ik in contact gekomen met verschillende mensen die in de zonne-energiesector actief waren. Door deze contacten ben ik uiteindelijk aan de slag gegaan als accountmanager bij een gecertificeerd zonnepanelenbedrijf.

Ik heb als accountmanager veel geleerd over zonne-energie. Aangezien ik sinds jongs af aan al droom van een eigen bedrijf en ik graag een steentje bijdraag aan een duurzamere wereld heb ik uiteindelijk de stap gemaakt om een eigen bedrijf op te starten in de zonnepanelen. Door mijn, inmiddels jarenlange, kennis en ervaring in de zonnepanelen is Zonkracht Nederland een feit.

Bij Zonkracht Nederland bent u aan het juiste adres voor deskundig advies en kwalitatieve, duurzame zonnepanelen. Zonnepanelen-Store heeft een showroom waar klanten een persoonlijke afspraak kunnen maken voor deskundig advies en het bekijken van de zonnepanelen.

Hopelijk kunnen wij u helpen met uw zonnepanelen-systeem.